Συχνές ερωτήσεις

1. Είναι απαραίτητη η εγγραφή μου στο i-perla.com;

Με την εγγραφή σας στο i-perla.com δηλώνετε μια φορά τα προσωπικά σας στοιχεία και κατά συνέπεια μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες σας, στο μέλλον.

Επιπλέον, αποκτάτε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας, όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες, όπως παλαιότερες παραγγελίες, τις ημερομηνίες αγοράς τους, τους τρόπους αποστολής και πληρωμής, κ.α. 

 

2. Ποια είναι η πολιτική ασφάλειας των προσωπικών μου δεδομένων;

Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα όλων των πελατών μας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες και προσωπικά στοιχεία λαμβάνουμε από εσάς χρησιμοποιούνται από εμάς αποκλειστικά για τις ανάγκες της μεταξύ μας επικοινωνίας και εκτέλεσης της παραγγελίας σας και για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας για περισσότερες διευκρινίσεις.

 

3.  Πως μπορώ να κάνω την πληρωμή της παραγγελίας μου;

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με 2 διαφορετικούς τρόπους:

1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

2. Με αντικαταβολή

 

4.  Πως ξέρω ότι η παραγγελίας μου ολοκληρώθηκε;

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, εμφανίζεται μήνυμα στο site ότι η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Επιπλέον, θα σας σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, όπου θα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. 

 

5.  Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας μου;

Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής).

Ειδικά για τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

• Προσκλητήρια: 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.

• Ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης: 15 – 30 εργάσιμες ημέρες.

• Λαμπάδες και κεριά γάμου: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.

• Ξύλινα κουτιά, μπαούλα και τσάντες βάπτισης: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.

 

6.  Σε πόσες μέρες θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας θα επεξεργάζεται και θα αποστέλλεται εντός 7 ημερών από την λήψη της πληρωμής και με βάση τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Δείτε το χρόνο προετοιμασίας για περισσότερα.

7.  Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί;

Σας στέλνουμε επιβεβαιωτικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει αμέσως μόλις η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι προς αποστολή, αναφέροντας τον κωδικό αποστολής ώστε κάθε στιγμή να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποστολή σας.

 

8. Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;

Για την δική σας ασφάλεια όλες οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο μέσα από το περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-17:00 να σας βοηθήσει σε τυχών απορίες καταχώρησης της παραγγελίας σας.

 

9.  Μπορώ να αγοράσω τα υλικά για την μπομπονιέρα που μου αρέσει και να την δέσω μόνος μου;

Στην κατηγορία Υλικά Κατασκευών θα βρείτε πολλά από τα υλικά εκείνα από τα οποία φτιάχνονται οι μπομπονιέρες μας. (η κατηγορία φτιάξτο μόνος σου καλύτερα να ονομαστεί υλικά κατασκευών)

Στην περίπτωση όμως που σας αρέσει μια συγκεκριμένη μπομπονιέρα, έχετε την δυνατότητα να την αγοράσετε, επιλέγοντας την σαν «άδετη». Εμείς αναλαμβάνουμε την συλλογή όλων των απαραίτητων υλικών για το δέσιμο της

μπομπονιέρας και εσείς αναλαμβάνετε την πραγματοποίηση αυτού. Τις μπομπονιέρες για τις οποίες υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα τις βρείτε στην κατηγορία …***coming soon***

 

Επιστροφές

10. Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα που έχω ήδη παραλάβει;

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με βάση τις επιθυμίες σας, ειδικά για εσάς και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

Για τα προϊόντα που δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να μας αποστείλετε εν συνεχεία εγγράφως το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων στο email: info@i-perla.com, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

 

11.  Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας το αργότερο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.

Μετά το παραπάνω χρονικό περιθώριο τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Σημειώστε ότι η επιχείρησή μας δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.