Όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων

Το www.i–perla.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής επιχείρησης “ΤΣΙΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ”, που έχει την έδρα της στην οδό Σουλίου αρ. 48 στο Αγρίνιο, στην Ελλάδα.

Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Perla, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.i–perla.com.
Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.i–perla.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.i–perla.com, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές στη λειτουργία στην ιστοσελίδα λόγω ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  • Η επιχείρηση δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός από περιπτώσεις που αναφέρονται στον όρο «Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων»).

  • Η επιχείρηση επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα i–perla.comουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα i–perla.comπαρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν».

  • Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  

  • Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της i-perla.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

  • Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, “downloading”, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

  • Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα i-perla.com ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησης ή/και του www.i-perla.comή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.i-perla.comκαι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους

 ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.i–perla.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή άθελα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η επιχείρηση αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και της ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για να εκτελέσετε τις συναλλαγές σας θα πρέπει να παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα. τα οποία η επιχείρηση εγγυάται ότι θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών μέσω του www.i–perla.com. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να είναι πάντοτε αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη. Μετά την διάθεση των προσωπικών στοιχείων σας ως χρήστης του ιστοτόπου δηλώνει δύο κωδικούς (εφεξής Κωδικοί) για την αναγνώρισή του: τον Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η επιχείρηση δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 

Κατά την περιήγησή σας στις σελίδες του www.i-perla.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. 

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς:

Προσωπικά στοιχεία:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά στοιχεία μόνο εάν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων. Τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε και στοιχεία που αφορούν την συναλλαγή σας μαζί μας. Υποχρεωτικά και απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Προαιρετικά σας ζητάμε στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).

Κώδικας Δεοντολογίας

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο link <http://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias/> για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  

  • Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε προϊόντα γάμου και βάφτισης, δώρα, θεματικές διακοσμήσεις.

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, τα προϊόντα μας χωρίζονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες οι οποίες εμφανίζονται ως επιλογές στο αριστερό μέρος της οθόνης σας.

  • Επιπρόσθετα, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Αναζήτηση» και με λέξη κλειδί ή περιγραφή, να οδηγηθείτε απ’ ευθείας σε αυτό που ψάχνετε.

  • Η επιχείρηση κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

  • Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος ή παρατηρήσετε κάτι το ασυνήθιστο (π.χ. στην τιμή ή τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία».

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα i–perla.comκαι είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την επιχείρηση με σχετική Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα του www.i–perla.com, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το κατάστημά μας.

  • Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και να μας ενημερώσετε αμέσως (το αργότερο εντός 3 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Παραγγελίας) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

  • Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

α) Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου  περιλαμβάνεται ο νομικά προβλεπόμενος Φ.Π.Α..
β) Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κτλ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας:

α) Αντικαταβολή μέσω COURIER – ΕΛ.ΤΑ.. Κατά την παραλαβή του προϊόντος εξοφλείτε στον υπάλληλο το τελικό ποσό της παραγγελίας σας.
β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας (με τηλέφωνο ή e-mail το καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας) (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Ο λογαριασμός που διαθέτουμε είναι:  303/660039-59 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ με δικαιούχο την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

  • Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία κατά την εγγραφή.

  • Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.

 ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  • Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

  • Το κόστος αποστολής είναι αυτό που αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους ΔΕΝ γίνεται αυτόματα από τον κόμβο γι” αυτό το λόγο σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης θα ενημερωθείτε μέσω e-mail, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης. Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη.

  • Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση. Το www.i–perla.com, υπό την επιφύλαξη του όρου 13, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 15-20 εργασίμων ημερών.

  • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα. Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.

 ΕΓΓΥΗΣΗ

  • Το www.i–perla.comπαρέχει εγγύηση και εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του, και τα οποία το www.i–perla.comμεταπωλεί).

  • Το www.i–perla.comδεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλόλητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο η παραγγελία σας να καθυστερήσει για κάποιον από τους εξής λόγους:

  •  Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.

  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο.

  • To www.i–perla.comδεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του www.i–perla.comή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών/μεταφοράς/παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές κ.ο.κ. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας.

  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα προσπαθήσει να σας εξυπηρετήσει αν αυτό είναι δυνατόν και να σας εξηγήσει τις επιλογές σας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Είστε ως πελάτες υπεύθυνοι για:

  • Την επιλογή προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.

  • Να διαβάζετε αναλυτικά για το προϊόν που σας ενδιαφέρει (διαστάσεις του προϊόντος και τι εμπεριέχεται στην τιμή) . Η αναλυτική περιγραφεί σας κατατοπίζει πλήρως.

  • Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την επιχείρησή μας, εάν χρειάζεται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • 1. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησής μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας έχετε δικαίωμα κατά το διάστημα των πρώτων 15 ημερολογιακών ημερών να τα επιστρέψετε. Η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει εμάς και θα γίνεται με τρόπο που θα συμφωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της επιχείρησής μας. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω αποδεδειγμένου ελαττώματος δικαιούστε άμεση νέα παράδοση ή πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, αν το προτιμάτε.
  • 2. Με εξαίρεση σε ορισμένα είδη (βλ. επόμενη παράγραφο) έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, επιστρέφοντάς τα στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς δηλαδή να φέρουν φθορές ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, κ.ο.κ.). Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς τον Πελάτη.
  • 3. Εξαίρεση από το γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν πρόσθετες εργασίες που γίνονται αποκλειστικά για εσάς και αποκλείουν τη δυνατότητα να πωληθούν στη συνέχεια σε άλλον. Ενδεικτικά οι κατηγορίες που δεν επιτρέπεται η επιστροφή είναι όλες οι έντυπες παραγωγές (π.χ. προσκλητήρια, χειροποίητες μπομπονιέρες, κατασκευές διακόσμησης) και γενικά ο,τιδήποτε προϋποθέτει επεξεργασίες προσαρμογής για εσάς και άρα αποκλείει τη δυνατότητα να πωληθούν σε άλλον. Εξάλλου σχεδόν όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ” επιλογή εσάς του Πελάτη, δίνοντάς σας δικαιώματα να επιλέξει βάση του γούστου σας όλα όσα θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό προϊόν. Δίνουμε την επιλογή να επιλέξετε τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν (π.χ. τούλια, χρώμα κορδέλας , χρώμα τούλι, κουφέτα, κλπ). Εξαίρεση από τον γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν επίσης παραγγελίες για τις οποίες προηγουμένως απεστάλη δείγμα και εγκρίθηκε γραπτώς από εσάς.
  • 4. Επισημαίνεται και πάλι ότι επιστροφές σε κάθε περίπτωση γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να φέρουν φθορές ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, κ.ο.κ.). Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.
  • 5. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.i–perla.com θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής, εντός της ως άνω 14ήμερης προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την επιχείρηση, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή θα αναγράφεται στην έγγραφη έγκριση επιστροφής.
  • 6. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  • 7. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Το www.i–perla.com για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πελατών του για τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω internet παρέχει στους πελάτες του την δυνατότητα παραγγελίας δειγμάτων. Για την αποστολή δειγμάτων ισχύουν τα εξής:

  • Δείγματα στέλνονται μόνο στα προϊόντα που μέσα στις λεπτομέρειες του προϊόντος αναφέρεται η φράση «υπάρχει δυνατότητα αποστολής δείγματος».

  • Η ελάχιστη ποσότητα δείγματος για κάθε προϊόν εξαρτάται από την συσκευασία και τα σχέδια το οποίο διατίθεται.

  • Δείγματα στέλνονται μόνο σε όσα προϊόντα είναι διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή, και η αποστολή δείγματος δεν αποτελεί δέσμευση της επιθυμητής ποσότητας του προϊόντος την στιγμή της οριστικής παραγγελίας σας.

  • Τα δείγματα χρεώνονται κανονικά σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές της ιστοσελίδας.

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των δειγμάτων.

  • Ο χρόνος αποστολής των δειγμάτων εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος όταν πρόκειται για εμπορεύματα και τον φόρτο εργασίας όταν πρόκειται για προϊόντα κατασκευής-συναρμολόγησης.

  • Παραγγελίες οι οποίες έχουν μεγάλο αριθμό δειγμάτων άνω των 5 διαφορετικών κωδικών που δεν είναι άμεσα διαθέσιμοι χρειάζονται συνήθως μεγάλο χρόνο προετοιμασίας οπότε στην περίπτωση αυτή δεν ισχύουν οι χρόνοι αποστολής των παραγγελιών και εκτελούνται κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Αγρινίου.