Επιστροφές/Αλλαγές Προϊόντων

1. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησής μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας έχετε δικαίωμα κατά το διάστημα των πρώτων 15 ημερολογιακών ημερών να τα επιστρέψετε. Η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει εμάς και θα γίνεται με τρόπο που θα συμφωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της επιχείρησής μας. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω αποδεδειγμένου ελαττώματος δικαιούστε άμεση νέα παράδοση ή πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, αν το προτιμάτε.

2. Με εξαίρεση σε ορισμένα είδη (βλ. επόμενη παράγραφο) έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, επιστρέφοντάς τα στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς δηλαδή να φέρουν φθορές ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, κ.ο.κ.). Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς τον Πελάτη.

3. Εξαίρεση από το γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν πρόσθετες εργασίες που γίνονται αποκλειστικά για εσάς και αποκλείουν τη δυνατότητα να πωληθούν στη συνέχεια σε άλλον. Ενδεικτικά οι κατηγορίες που δεν επιτρέπεται η επιστροφή είναι όλες οι έντυπες παραγωγές (π.χ. προσκλητήρια, χειροποίητες μπομπονιέρες, κατασκευές διακόσμησης) και γενικά ο,τιδήποτε προϋποθέτει επεξεργασίες προσαρμογής για εσάς και άρα αποκλείει τη δυνατότητα να πωληθούν σε άλλον. Εξάλλου σχεδόν όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ” επιλογή εσάς του Πελάτη, δίνοντάς σας δικαιώματα να επιλέξει βάση του γούστου σας όλα όσα θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό προϊόν. Δίνουμε την επιλογή να επιλέξετε τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν (π.χ. τούλια, χρώμα κορδέλας , χρώμα τούλι, κουφέτα, κλπ). Εξαίρεση από τον γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν επίσης παραγγελίες για τις οποίες προηγουμένως απεστάλη δείγμα και εγκρίθηκε γραπτώς από εσάς.

4. Επισημαίνεται και πάλι ότι επιστροφές σε κάθε περίπτωση γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να φέρουν φθορές ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, κ.ο.κ.). Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

5. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.iperla.com θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής, εντός της ως άνω 14ήμερης προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την επιχείρηση, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή θα αναγράφεται στην έγγραφη έγκριση επιστροφής.

6. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

7. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.